Wie ben ik?

Hallo, ik ben Arnoud Jordan.

Fotografie is al heel lang een van mijn hobby’s. Op vakanties en tijdens wandelingen maakte ik vaak leuke foto’s. Dit resulteerde in de  vraag van kennissen en vrienden om tijdens bijzondere gebeurtenissen ook bij hun foto’s te komen maken. Dit varieerde van bruiloften en bruiloftsfeesten tot de feestelijke opening van nieuwe winkelpanden en praktijkruimtes.

De laatste tijd kreeg ik steeds meer mogelijkheden om mijn fotografiekunsten verder uit te bereiden. Zo heb ik regelmatig foto’s mogen maken tijdens verschillende modeshows, catwalks, bruiloften en industriële fotorapportages.

Dit alles leidde er toe dat ik in april 2017 definitief voor mezelf ben begonnen als beroepsfotograaf.

In mijn foto’s probeer ik altijd de natuurlijke omstandigheden te bewaren. Ik werk dan ook zo veel mogelijk met het aanwezige licht en  probeer dit zo te gebruiken dat de locatie tot iets bijzonders wordt omgetoverd.

Ik hoop dat mijn site u helpt met uw keus en dat u aan de hand van de voorbeelden een idee krijgt van mijn kunsten.

Ik hoor graag waar ik u bij kan helpen.

Alvast bedankt, een fijne dag en tot snel.